UK:(+44) 20 8123 8948       DK:(+45) 65 74 99 98       [email protected]

GRATIS

Proof-of-Concept Projekt


Giv os 2-4 uger til at imponere jer med et gratis proof-of-concept projekt.

En demo, der er skræddersyet til jeres virksomhed, behov og processser.

HVORFOR?

Lad os imponere jer!

Lad os imponere jer! Det eneeste I behøver at gøre er at lade os interviewe jer i et par timer. 2 uger senere vil du få tilsendt en skrædersyet demo optaget på video. Lad os hjælpe jer med at evaluere vores evener før vi starter et implementeringsprojekt. I har intet at tabe men alt at vinde - og den slags muligheder skal man sige Ja tak til.

Lær os at kende

Lad være med at stole på en sælger bare fordi han siger at hans konsulenter er de bedste. Det er dumt. Test istedet konsulenterne! Forstil dig at underskrive en kontrakt, og så viser det sig, at de konsulenter, der skal gennemføre opgaven ganske enkelt ikke er dygtige nok! Det ville være en katatrofe for din virksomhed - en katastrofe, der let kunne være undgået. Ved at lade os hjælpe dig med et Proof-of-Concept-projekt, kommer du til at arbejde sammen med os før vi påbegynder implementeringen.

Hvorfor er det gratis?

Du undrer dig måske over, hvorfor vi lægger så mange kræfter i et proof-of-concept-projekt uden at tage betaling for det - men det giver faktisk god mening for os. Denne salgsmetode kaldes "Solutions Selling". Det er en fundamental anderledes tilgang til salg, end den traditionelle, hvor en dygtig sælger overbeviser dig om, at hans virksomhed kan gøre underværker for dig. Men det viser sig ofte, at den sælger, du følte virkelig forstod dig, ikke var andet end varm luft. Demonstrerede han hvad hans virksomhed kunne gøre for jeres virksomhed? Eller lod du dig charmere af flotte ord, flotte powerpoints og flotte referancer?
Det er derfor, vi gør det - vi vil vise dig hvor gode vi er.

Hvad skal du gøre?

2-4 timer af din tid - det er det eneste vi beder om, så vi kan gennemføre interviewet. Men jo mere tid du kan afsætte, jo bedre bliver resultatet selvfølgelig. Derefter bruger vi de næste par uger på at designe din løsning, opsætte den og optage præsentationen på video.

Du er måske bekymret for at skulle afvise os hvis det viser sig, at du ikke er glad for det vi har demonstreret for dig. Men tænk ikke over det. Det er en chance vi med glæde tager.

SKRÆDERSYET DEMO

Demoen skal være baseret på DIN virksomhed - ikke en tilfældigt fiktiv demo virksomhed.

Hvad er en skrædersyet demo?

En skræddersyet demo, er en demo af Dynamics NAV Business Central baseret på din virksomhed, dine produkter, dine kunder, dine leverandører og vigtigst af alt dine processer, krav og ønsker. Vi viser dig ikke en generaliseret demo af Dynamics NAV Business Central baseret på en vilkårligt demo-virksomhed. Nej, i stedet bruger vi tid på at lære dig og din virksomhed at kende. Og først når vi har forstået, hvordan din virksomhed fungerer, og hvad du prøver at opnå, opretter vi en skræddersyet demo af Dynamics NAV Business Central og viser, hvordan den kan understøtte din virksomhed. Den skræddersyede demo viser dig, hvordan vi kan løse og understøtte dine vigtigste forretningskrav. Vi optager endda demoen på video, så du kan se den igen og dele den med dine kollegaer.

Interviews

Før vi opretter en skræddersyet demo, skal vi tale med dig. Vi vil stille dig spørgsmål om dit marked, hvordan du får nye ordrer, hvordan din lager- og produktionsafdeling er organiseret og hvordan du administrerer dine indkøb. Vi vil spørge dig, hvad du forventer at få ud af implementeringen, hvilke problemer du har i dag, hvad dine bekymringer er, og hvor du forventer at være om 5 år. Kort sagt, vi vil lære dig at kende. Alle disse oplysninger hjælper os med at tegne et billede af dig og din fremtid, så vi kan designe den bedst skræddersyede demo til dig.

User Story

Mål: Når vi har forstået din forretning ud fra vores indledende samtaler, vil vi designe løsningen.

User Story: Demoen vil være basseret på en så kaldt "Brugerhistorie". Denne brugerhistorie, vil være en " fra-tilbud-til-betaling" -historie, der beskriver, hvordan dine brugere vil bruge systemet fra salg gennem indkøb, produktion, lager, og hele vejen ind til kunden har modtaget varerne og betalt regningen. Brugerhistorien vil danne grundlaget for den skræddersyede demo i Dynamics NAV Business Central. Det vil være den historie, vi fortæller mens vi viser, hvordan de bruger systemet i hvert trin.

Brugerhistorien vil adressere og præsentere løsninger på de udfordringer vi gennemgik i de indledende samtaler, så du kan bekræfte, at Dynamics NAV Business Central faktisk er i stand til at understøtte din virksomhed.

Ja, laver med glæde alt det her arbejde for dig gratis!

Grafisk Case Præsentation

For at understøtte demo'en laver vi også et grafisk illustration, så du let kan se hvordan de forskellige elementer af casen  hænger sammen. Grafikken indeholder typisk følgende elementer:
1) Stykliste til den vare vi producerer i casen.
2) Din gulv plan, så vi kan diskutere lagerprocesser og hvordan materialer flyttes rundt under produktionen.
3) Produktionsflow for at se, hvordan råvarer omdannes til færdige varer.
4) Tidslinje for de varer, der produceres i casen, så vi kan diskutere planlægning, leveringstider og deadlines.

Ja, vi vil gøre dette for dig for gratis!

DOWNLOAD et eksempel HER:

KONTAKT

Tlf. UK: 020 8123 8948
Tlf. DK: 65 74 99 98

Email: [email protected]

© Copyright Agili Group 2020


London:
Second Floor, Windsor House
40/41 Great Castle Street
London | W1W 8LU
United Kingdom
+44 (0) 20 8123 8948

København:
Trelleborggade 13
2100 København
Denmark
+45 65749998


Manchester:
Manchester Business Park,
3500 Aviator Way
Manchester | M22 5TG
United Kingdom
+44 (0) 20 8123 8948

Silkeborg:
Borgergade 36,
8600 Silkeborg,
Denmark
+45 65749998


Zürich:
Lagerstrasse 21,
8090 Zürich,
Switzerland
+41 33 533 38 26