UK:(+44) 20 8123 8948      DK:(+45) 65 74 99 98       [email protected]

Om Os

Vi implementerer ERP i produktions-

og distributionsvirksomheder.

AgiliGroup er en mindre, men højt specialiceret ERP konsulentvirksomhed, der hjælper produktions- og distributionsvirksomheder med at implementere ERP-systemet Microsoft Dynamics Business Central, tidligere kendt som Navision. V fungerer primært som underleverandør til andre Microsoft partnere, men kan nu også tilbyde vores ydelser direkte til slutbrugeren.

 

 

Du får hvad du ser

Vi er et lille, men højt specialiseret team af senior Dynamics NAV Business Central konsulenter. Vi har ikke en masse påtrængende sælgere, som prøver at lokke dig til at underskrive en stor kontrakt up-front. Fra det øjeblik du tager kontakt til os vil du tale med de konsulenter, som skal hjælpe dig. Vi fortrækker at vise jer hvor gode vi er i stedet for at forsøge at overbevise jer. Actions speak louder than words!

Hurtig levering

Sammenlignet med andre konsulentvirksomheder leverer vi hurtigt. Når du arbejder med en stor, tung konsulentvirksomhed er der ofte mange konsulenter involveret i at løse dine problemer. Selv små projeketer involverer en Account Manager, en Projektleder, en Forretnings Konsullet og en udvikler. Selvom det på papiret lyder godt, bliver processen ofte ekstremt tung og langsom da der bruges mere tid på at koordinere og undgå misforståelser.

Mere Værdi

Andre konsulentvirksomheder har flere mellemledere, sælgere og kontorpersonale end de har konsulenter. Det er dyrt at holde kørende. Vi har ikke den slags faste omkostninger, hvilket betyder at vi kan tilbyde vores services til en mere fordelagtig pris men stadig levere høj kvalitet. Vi mener faktisk, at vi er bedre end de fleste konsulenthuse netop fordi vi ikke forsinkes af et stort unødvendigt bureaukrati.

GRATIS Proof-of-Concept Projekt

Giv os 2 uger til at imponere jer med et GRATIS Proof-of-Concept Projekt. Vi starter med at interviewe jer om jeres virksomhed. Herefter designer vi løsningen, opsætter den og optager en video af hele demo'en, som vi sender til jer. Vi vil gerne vise jer hvor gode vi er istedet for at fortælle jer at vi er de bedste. Vi har formaliseret dette tilbud i et 2-ugers GRATIS Proof-of-Concept Projekt .

Fast-Pris Implementering med Ubegrænsede Konsulent-ydelser

Som de eneste i markedet tilbyder vi fast-pris implementeringer med ubegrænsede konsulentydelser (ikke incl. udvikling). Ingen andre i branchen er i stand til at matche dette tilbud. Dette tilbud forudsætter dog, at vi har gennemført det gratis Proof-of-Concept projekt.

Lær mere om vores Fast-Pris Implementeringer med ubegrænsede konsulentydelser her.

Underleverandør eller direkte for slutbrugeren.

Vi fungerer primært som underleverandører til andre Microsoft Partnere, der ikke selv har kompetencerne eller kapacitet til at håndtere større ERP implementeringer. Men vi kan også påtage os implementeringer direkte for slutbrugeren af Microsoft Business Central.

KONTAKT

Tlf. UK: 020 8123 8948
Tlf. DK: 65 74 99 98

Email: [email protected]

© Copyright Agili Group 2020


London:
Second Floor, Windsor House
40/41 Great Castle Street
London | W1W 8LU
United Kingdom
+44 (0) 20 8123 8948

København:
Trelleborggade 13
2100 København
Denmark
+45 65749998


Manchester:
Manchester Business Park,
3500 Aviator Way
Manchester | M22 5TG
United Kingdom
+44 (0) 20 8123 8948

Silkeborg:
Borgergade 36,
8600 Silkeborg,
Denmark
+45 65749998


Zürich:
Lagerstrasse 21,
8090 Zürich,
Switzerland
+41 33 533 38 26