UK:(+44) 20 8123 8948      DK:(+45) 65 74 99 98       [email protected]

Produktion og Distribution

med Microsoft Dynamics NAV Business Central

Microsoft Dynamics NAV Business Central (tidligere Navision) er Microsoft's Enterprise Resource Planning (ERP) system, som er designet specifikt til små og mellemstore produktions- og distributionsvirksomheder. Den forbinder finans med salg, indkøb, lager, produktion, CRM og mere.

Finans og Regnskab
Business Central indeholder en fuld regnskabspakke med multi-selskab, multi-valuta, faste aktiver og meget mere.

Salg
Administrér dine kunder, tilbud, salgsordere. Automatisér dine processer, priser og meget mere.

Indkøb
Administrér dine leverandører, indkøbsordrer og brug MRP til automatisk dannelse af indkøbsforslag.

Lager
Opsæt systemet til at understøtte enhver lagerkompleksitet. Brug pluks, læg-på-lager, salgsleverancer og lagermodtagelser.

Produktion
Understøt enhver form for simpel eller kompleks produktionsprocess. Til-ordre-produktion, diskret eller process.

Entrepriser
Håndtér store og små entrepriser. Registrér tid, planlæg besøg og analysér projekternes status.

Microsoft Dynamics NAV 365 Business Central (tidligere Navision) er verdens mest brugte ERP system og hjælper små og mellemstore virksomheder med at vokse ved at integrere alle dele af deres virksomhed i én samlet og forbundet løsning. Med Dynamics NAV 365 Business Central forbindes finans, salg, lager, produktion, enterpriser, CRM etc. og tillader din virksomhed at arbejde hurtigere og mere effektivt.

PRODUKTION

med Microsoft Dynamics NAV Business Central

Dynamics NAV Business Central kan håndtere enhver form for produktionsvirksomhed. Uanset om du er en ordre-producerende møbelproducent, en til-lager producent af søm og skruer, en producent af komplekse målemaskiner eller om du producerer olier og smøremidler til skibsmotorer, vil Dynamics NAV Business Central kunne understøtte dig.

Arbejdscentre

Opræt arbejdscentre til hver af dine operationer. Brug dem til at registrere lønomkostninger og maskinomkostninger og overvåge status for hver af dine produktionsordrer.

Gruppér flere maskinecentre i et arbejdscenter for at konsolidere kalendere og samle ressourcer.

Styklister og Ruter

Opret styklister (BOMs) for at automatisere vareforbruget. Opret multi-level stykliste-hierarkier for at opnå et højt niveau af smidighed i din produktion.

Kombiner arbejdscentre med router og kontrollér, hvordan dine materialer bliver udstedt til produktionen.
 

Underleverandør og Overvågning.

Administrer de produktioner, der skal sendes til underleverandører ved at oprette underleverandør-arbejdscentre.

Overvåg statusen for alle dine produktionsordrer. Hvilke ordrer går som planlagt? Hvor skal der rettes op?

Kalendere og Simuleringer

Opret kalendere til hvert af dine arbejdscentre for at overvåge belastningen og tage hensyn til evt. fremtidige flaskehalse.

Brug simulerede produktionsordrer til at estimere produktionsomkostningerne på dine skrædersyede produktioner før du sender tilbudet til dine kunder.

MRP og Salgsprognoser

Brug MRP-motoren til at beregne hvilke materialer der kræves til hvilke produktionsordrer. MRP vil foreslå halvfabrikata samt nye indkøbsordrer.

Brug prognosefunktionaliteten til at planlægge din produktion i det næste kvartal eller år.
 

Simpel Produktion

Hvis den fulde produktionsfunktionalitet er for komplex til dine behov, kan du bruge montage-modulet til at styre simple produktionsbehov.

Dynamics NAV Business Central giver dig mulighed for effektivt at planlægge produktionsordrer baseret på salgsordrer og efterspørgselsprognoser.
 

DISTRIBUTION / LAGER

med Microsoft Dynamics NAV Business Central

Et kerneelement i Dynamics NAV Business Central er lager-, supply chain og distributionsfunktionaliteten. Om du er en 25-medarbejder stor distributør af tøj, eller en 300-medarbejder international distributør af kemikalier, vil Dynamics NAV Business Central hjælpe dig med at opnå dine mål.

Pluk og Læg-på-lager

Organiser dine pluk-operationer med plukinstruktioner. Konfigurer systemet til at oprette 1 pluk pr. Ordre, eller konsolidér efterspørgsel fra flere ordrer i én pluk. Minimér pluktiden ved at optimere pluk-ruter eller opsætte dine lagerarbejdere til forskellige zoner.

Hvordan lægger du bedst nyligt modtagne varer på lager? Måske ville det være en fordel at samle alle dagens modtagelser i én læg-på-lager-instruktion? Eller måske vil du instruere flere lagerarbejdere i at lægge væk i forskellige områder af dit lager?

Automatiserede Lagerprocesser

Vil du gå all in og få Business Central til at styre, præcis hvilke hylder du skal lægge varerne på? Business Central kan danne læg-på-lager-instruktioner med udgangspungt i hvor der er plads, hvilke hylder skal fyldes op først, etc.

Har du forskellige zoner på dit lager? Måske har du en pluk-zone og en anden zone til opbevaring af uåbnede leverancer? Med Business Central, kan du opdele dit lager i zoner, hver med et forskelligt formål.

 

Levering / Modtagelser

Vil du organisere dine forsendelser pr. kurér? Eller har du en flåde af lastbiler, der kører til forskellige dele af landet? Dynamics NAV Business Central hjælper dig med at organisere din forsendelse og afsende operationer uanset dine behov.

Modtag flere indkøbsordrer i en enkelt process og administrér din kvalitetssikring. Kombinér modtagelse med scannere for optimal effektivitet.

 

Lot and Serial Numbers

Er din virksomhed forpligtet til at holde tæt kontrol med lot- og / eller serienumre? Dynamics NAV Business Central understøtter serienumre og lotnumre i hele din forsyningskæde fra køb til salg og internt i dit lager. Kombinér dette med håndholdte scannere for at øge effektiviteten.

 

Skannere and Multilokationer

Vil du reducere fejl og gøre det lettere for dine lagerarbejdere at arbejde effektivt? Dynamics NAV Business Central understøtter mange forskellige håndholdte scannerløsninger og er tilgængelig som en mobil- og tablet-app.

Betjener din virksomhed flere lagerlokationer? Dynamics NAV Business Central er et fuldt udbygget ERP-system med flere lokationsforsyningskæder med alle nødvendige funktioner, herunder overførselsordrer, placeringsspecifikke lagerregler og mere.

 

Overvågning and Indkøb

Overvåg din forsyningskæde og grib ind over for undtagelser. Kontrollér hundredevis af indkøbsordrer automatisk, og fokusér på de få ordrer, der har brug for manuel håndtering.

Opsæt varer med min. / maks. genopfyldningsværdier og genbestillingsmængder. Køb ind til ordre eller til lager og opnå en optimal just-in-time indkøbsstrategi for at reducere lageromkostningerne.

 

 

KONTAKT

Tlf. UK: 020 8123 8948
Tlf. DK: 65 74 99 98

Email: [email protected]

© Copyright Agili Group 2020


London:
Second Floor, Windsor House
40/41 Great Castle Street
London | W1W 8LU
United Kingdom
+44 (0) 20 8123 8948

København:
Trelleborggade 13
2100 København
Denmark
+45 65749998


Manchester:
Manchester Business Park,
3500 Aviator Way
Manchester | M22 5TG
United Kingdom
+44 (0) 20 8123 8948

Silkeborg:
Borgergade 36,
8600 Silkeborg,
Denmark
+45 65749998


Zürich:
Lagerstrasse 21,
8090 Zürich,
Switzerland
+41 33 533 38 26