UK:(+44) 20 8123 8948      DK:(+45) 65 74 99 98       [email protected]

Fast-Pris Implementeringer

med

Ubegrænsede Konsulentydelser

Microsoft Dynamics NAV 365 Business Central

Vi tilbyder alle produktionsvirksomheder fast-pris-implementeringer med ubegrænsede konsulentydelser. Du vil således minimere både din operationelle og financialle projektrisiko.

Fast Pris Implementering

En af de største bekymringer når man skal igang med et ERP projekt er, at budgettet vil blive overskredet. Et fast-pris projekt reducerer din financielle risiko.

Ubegrænsede konsulentydelser

Men er et typisk "fast-pris" projekt nu også altid fast-pris? Hvad nu hvis dette såkaldte fast-pris projekt kun indkluderer 15 dages træning, men det viser sig, at I har brug for 30? Er det så virkelig fast pris? For at lave et projekt fast-pris, er det helt afgørende, at det indeholder ubegrænsede konsulentydelser.

Kontrakten skal indholde ubegrænset træning, ubegrænsede forretningskrav, ubegrænsede løsninger, ubegrænset projektledelse, etc. således at dit projekt forbliver fast pris selv når overraskelserne begynder at dukke op. Ubegrænsede konsulentydelser betyder, at vi bliver ved at at arbejde på projektet ind til du godkender løsningerne. Vi bliver ved med at undervise dig til DU mener, at du har forstået det hele og du kan blive ved med at tilføje lige så mange forretningskrav som du vil helt from til go-live.

Den eneste aktivitet, som ikke er dækket er udvikling og integrationer til tredje parts software.

Ubegrænset Undervisning

En fast-pris-implementering indkluderer ubegrænset undervisning til alle super brugere. Det betyder, at det er dine super-brugere, der selv deffinerer hvornår de har modtaget nok træning - ikke os. Vores projekter er således ikke begrænset til f.eks. 20 dages træning. Det indeholder ubegrænset træning. Ubegrænset træning motiverer os til at levere træning af høj kvalitet første gang og lige meget hvor meget træning I har brug for, vil I ikke betale ekstra. Og du vil ikke blive bedt om at betale før du har modtaget den træning du har brug for - ingen forudbetalinger.

 

Ubegrænsede forretningskrav.

Vores fast-pris implementeringer indeholder et ubegrænset antal forretningskrav. Det betyder, at du kan blive ved med at tilføje flere forretningskrav igennem hele projektet ind til vi går live. Vi vil ikke diskuttere med dig om et krav er indkluderet eller ej. Så længe det kan løses uden udvikling, vil vi designe en løsning til det uden at det koster ekstra.

 

Ubegrænsede løsninger

En fast-pris-implementering indeholder ikke kun ubegrænsede forretningskrav. Det indeholder også ubegrænsede løsninger. Det betyder, at I har mulighed for at sige "nej, den her løsning er ikke god nok" et ubegrænset antal gange. I så fald laver vi det om ind til I er tilfredse, uden ekstra påregning.

Eftersom vi tager risikoen hvis noget skal laves om, motiverer det os til at lave det rigtigt første gang. Og det vil komme dig til gode i form af et mere effektivt projektforløb.

 

Betal ved levering

Vi styrer projektet efter en agil metode. Vi starter med at liste alle dine forretningskrav. Først når du har bekræftet / accepteret løsningen til hvert af forretningskravene, fakturerer vi dig. Du behøver ikke betale, før du har accepteret løsningen, og dine super-brugere føler, at de har fået nok træning. Hvis du ikke er tilfreds, fortsætter vi med at arbejde, indtil du er.

Hvordan kan vi tilbyde det?

AgiliGroup er det eneste konsulentfirma i Danmark, der tilbyder fast-pris-implementeringer med Ubegrænsede Konsulentydelser. Hvorfor? Hvorfor er der ikke andre, der tilbyder det? Svart er kort sagt at vi er de eneste der har tilstrækkelig tro på vores evner. Vi ved, at det ikke gar galt når det er os, der står for implementeringen. Ingen af de andre konsulentfirmaer tilbyder dig dette, fordi de ved, at det er for risikabelt for dem.

Interesseret i et Gratis Proof-of-Concept Projekt?

Giv os 2 uger til at designe og præsentere en løsning til jer - helt gratis.

Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Microsoft Dynamics NAV 365 Business Central er ERP-løsningen, der hjælper mindre og mellemstore produktionsvirksomheder med at vokse ved at styre deres økonomi og drift. Med Dynamics NAV 365 Business Central forbinder du økonomi, salg, lager, produktion, projekter og CRM for at opnå en integreret styring af disse funktioner hurtigere og lettere. Uanset om du er interesseret i at opgradere fra en ældre ERP-løsning eller er vokset ud af dit nuværende regnskabssoftware, er Dynamics NAV 365 Business Central verdens førende ERP-løsning.

Lyder det interessant?

Første skridt er at gennemgå et gratis Proof-of-Concept Projekt.

Hvad koster en implementering?

Licensomkostninger

Det første omkostningselement, er licensomkostningerne. Hvis du ikke har brug for produktions- eller servicefunktionaliteten, kan du bruge licenstypen "Essential User". Men hvis bare en enkelt af dine brugere har brug for adgang til produktions- eller servicefunktionaliteten, skal alle dine brugere bruge "Premium User"-licenstypen. Du kan ikke blande de to. "Team Member" licensen kan dog bruges, uanset om resten af dine brugere bruger Essential eller Premium-licenstypen.

Essential User Licens

Med en Essential brugerlicens har brugeren fuld adgang til alle områder af systemet undtagen produktions- og servicefunktionaliteten. Denne brugerlicens er ideel til distributionsvirksomheder.

MONTHLY COST PER USER:

485 kr.

Premium User License

Med en Premium brugerlicens har brugeren fuld adgang til alle områder af systemet, inklusive både produktions- og servicefunktionaliteten. Denne brugerlicens er ideel til produktionsvirksomheder.

MÅNEDLIG OMKOSTNING PR. BRUGER:

699 kr.

Team Member Licens

Med en Team Member licens kan brugeren læse data fra systemet, men kan ikke ændre nogen data. Denne licenstype er til de brugere, der ikke aktivt bruger systemet, men stadig har brug for læseadgang af forskellige årsager.

MÅNEDLIG OMKOSTNNG PR. BRUGER

69 KR.

Konsulentydelser.

Det andet omkostningselement, er konsulentgebyret, som kan variere fra kr.100.000 kr. til over en millioner kr. afhængigt af virksomhedens kompleksitet og størrelse. Vi giver gerne et groft overslag, ved at kontakte os på: [email protected].

KONTAKT

Tlf. UK: 020 8123 8948
Tlf. DK: 65 74 99 98

Email: [email protected]

© Copyright Agili Group 2020


London:
Second Floor, Windsor House
40/41 Great Castle Street
London | W1W 8LU
United Kingdom
+44 (0) 20 8123 8948

København:
Trelleborggade 13
2100 København
Denmark
+45 65749998


Manchester:
Manchester Business Park,
3500 Aviator Way
Manchester | M22 5TG
United Kingdom
+44 (0) 20 8123 8948

Silkeborg:
Borgergade 36,
8600 Silkeborg,
Denmark
+45 65749998


Zürich:
Lagerstrasse 21,
8090 Zürich,
Switzerland
+41 33 533 38 26